Houten vloer kleuren. Wat zijn uw opties?

//Houten vloer kleuren. Wat zijn uw opties?

Houten vloer kleuren. Wat zijn uw opties?

Als u aan houten vloer kleuren denkt, wat schiet er dan bij u te binnen? Een bruine of grijze tint waarschijnlijk. Niet ? Ontdek nu dat er veel meer moois mogelijk is.

Zo’n 15 à 20 jaar geleden koos iedereen voor donker bruin parket. Vloeren die kunstmatig verouderd worden zijn al een hele tijd erg in trek.

houten-vloer-kleuren-verouderd

Houten vloer kleuren bestaan en vind je voor elk type interieur. Van traditioneel / natuurlijk tot heel erg hip. Misschien twijfelt u nu heel even, omdat u zich afvraagt op welke manier u een houten vloer kleur kan afstemmen op uw hippe, eigentijdse interieur design.

Enkele voorbeelden van bijzondere houten vloer kleuren

houten-vloer-kleuren-wit

Wist je dat een parketvloer zelfs in het wit kan? Dan krijg je meteen een totaal ander effect dan het traditionele beeld dat je van een houten vloer hebt. Hou er wel rekening mee dat wanneer je voor spierwit kiest, je 3 laklagen moet laten aanbrengen, om het parket zo goed mogelijk te beschermen tegen plekken.

 

houten-vloer-kleuren-mogelijkheden

Ook fantasie en kleurrijke oplossingen zijn mogelijk. Zoals op het beeld hierboven. Er is geen enkele reden om je keuze inzake houten vloer kleuren te beperken tot 50 tinten bruin of grijs.

houten-vloer-kleur-keuze

Wat meteen betekent dat een houten vloer van INPA perfect aansluit bij de stijl van je interieur. Of, wanneer je bezig bent met de inrichting van een bedrijfsruimte (kantoor of winkel), je dankzij INPA de kleuren en kleurcombinaties mee laat bijdragen aan de uitstraling die je aan je pand wil geven.

Houten vloer kleuren – beperkingen

Er kan erg veel, maar niet gelijk wat. Bij INPA komt u terecht bij een partner die een eigen finishing fabriek in Tilburg heeft. Daar lakken, oliën, kleuren, borstelen, verouderen, roken, schuren en verpakken we de houten vloeren.

Om die reden kan u bij INPA uw houten vloer kleuren in elke RAL kleur. Aangezien er 210 RAL-kleuren zijn, is de kans erg groot dat ‘uw droomkleur‘ er ook bij zit. Hou er rekening mee dat je bestelling minimaal 25 à 30 vierkante meter moet bedragen om een RAL kleur te kiezen. Maar daar ben je redelijk snel.

Scarving Xperience

INPA kan, in die eigen finishing fabriek, ook allerlei afwerkingen voor je aanbrengen. Een specifiek design in het hout printen. De oppervlakte van het hout bewerken. Als enige in Nederland biedt INPA je de mogelijkheid aan dit te doen via scarving Xperience.

Scarving Xperience, ontwikkeld door Inpa en de eigen tak H & W Finishing, is een techniek die aan de onafgewerkte houten vloer een uniek karakter geeft. De ‘trendy’ verouderde of ‘distressed’ look wordt hiermee perfect gerealiseerd.

Kijk naar enkele prachtige voorbeelden hiervan:

scarving-Xperience

Vertel ons wat u wilt en uw houten vloer werken wij in onze fabriek voor u af volgens de hoogste standaard. Dit geeft u uw eigen unieke, natuurlijke houten vloer.

Kortom, om echt vrij te kiezen in houten vloer kleuren ben je bij INPA aan het allerbest denkbare adres.

By | 2018-01-03T10:12:32+00:00 2:35 pm|Blog|0 Comments

Leave A Comment