Parket Showroom – Bergen op Zoom 2019-05-07T14:11:23+00:00

Uw houten vloer kiezen? De allermooiste keuze vindt u in de INPA Woonwinkel

✓ eigen bossen ✓ eigen fabrieken ✓ eigen finishing ✓ enorme keuze ✓ kom kijken

Parket Bergen op Zoom

Uw parketvloer is een keuze voor vele jaren. Bezoek onze showroom en maak er een buitengewone keuze van. Al meer dan 50 jaar zijn parketvloeren ons vak. U betrouwbaar begeleiden en degelijk adviseren is ons beroep. Bovendien doen we dit met erg veel passie. Want wij houden van parketvloeren… en nog meer van een tevreden klant.

Beleef in de INPA Parket showroom de krachtige emotie die een houten vloeren uitstraalt

Een parketvloer schenkt warmte, schoonheid, charme en authenticiteit aan uw interieur. Uw woning is uw thuis. Waar u zich steeds goed wil voelen. Een parketvloer draagt hiertoe bij. Want ze brengt extra gezelligheid in uw thuis. Vele jaren lang.

showroom inpa chacowood

Hout is een prachtig natuurproduct. Dat geeft een enorme meerwaarde naar uw gevoel en beleving toe. Parket Bergen op Zoom staat synoniem met INPA Parket. Neem rustig de tijd in onze showroom om, met zorg en aandacht, uw hand over het hout te strelen.

Voelt u het ook? De pure kracht van de natuur. De machtige emotie in het hout.

parket-showroom-INPA-emotie

INPA Parket Bergen op Zoom staat voor een showroom waar u goed kiest. Omdat u met advies kiest.

Weten wat te doen, en hoe te kiezen. Dat is essentieel bij het inrichten van uw woning. Sta heel even bij de volgende gegevens stil. Kom naar onze parket showroom en kies tussen 14 verschillende soorten hout, 210 verschillende kleuren en nog eens 6 verschillende bedrukkingen. Begrijpt u waarom we het zo belangrijk vinden u te helpen kiezen?

showroom inpa eiken canyon

U zit wellicht met een heleboel vragen omtrent uw toekomstige parketvloer in uw hoofd. Wat kost een mooie houten vloer? Wat kies ik het beste als er een hond deel van het gezin is? Is er een verschil in krasbestendigheid tussen verschillende types hout? Welke kleur of tint kies ik om er niet op uitgekeken te raken? Hoe weet ik zeker dat ik geen cent te veel betaal? Hoe zit het met het onderhoud? Mijn interieur is eerder modern, heeft u daar ook een geschikte parketvloer voor? Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de vele antwoorden die u van ons in de showroom krijgt.

Al uw vragen beantwoorden we met het allergrootste plezier. Met de glimlach rond een bakje koffie of iets fris. Maar vooral met vakkennis en eerlijkheid. Zoals u het terecht verwacht. Zodat u de beste keuze maakt.

Parket showroom en interieurspecialist

Als u in onze parket showroom binnenwandelt, ziet u ook meteen een hele reeks houten vloeren liggen in een aantal volledige interieurs. Met kasten, tafels, stoelen en andere objecten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw interieur er na uw keuze zal uitzien.

Want een parketvloer op een website, of op een staal, uitkiezen is één ding. Het beschouwen en beoordelen ervan in combinatie met de rest van uw interieur vraagt flink wat meer verbeelding. Vandaar dat we onze parket showroom niet opgevat hebben als een soort van povere outlet of een sober magazijn, maar wel als een echte interieurzaak. Stel u niet tevreden met minder.

Om al die redenen betekent parket Bergen op Zoom elke dag steeds meer INPA Parket.

  • parket-showroom2
  • showroom inpa-bank-meubels
  • showroom-inpa-eiken-duoplank-exclusive

En omdat INPA Parket haar eigen bossen en productie heeft in Zuid Amerika, met een grote finishing fabriek in Tilburg geniet u van alle extra voordelen zonder er ooit een cent te veel voor te betalen. Da’s ook mooi meegenomen, nietwaar?

Neem zeker de tijd om langs te komen. U ontdekt in onze woonwinkel veel meer dan u verwacht.

En dat u de auto gratis pal voor de deur kan parkeren, is ook nog eens zeer handig wanneer u de parket showroom bezoekt.

parket-showroom-gevel

Parket Bergen op Zoom voor een heerlijk warm interieur.

INPA Parket Bergen op Zoom ligt al sinds jaar en dag in het Brabantse Bergen op Zoom. Inmiddels bestaat het bedrijf meer dan 50 jaar en staat de tweede generatie aan het roer. INPA Parket Bergen op Zoom heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld in de innovaties op het vlak van vloeren en interieur.

Onze showroom heeft een ruim assortiment in parket. Wel 14 soorten hout uit eigen bos en meer. Dankzij onze eigen finishing fabriek in Tilburg kan u die krijgen (vanaf een minimale afname) in wel 210 verschillende kleuren!

In onze eigen fabriek in Tilburg (H&W FINISHING) kunnen we:parket-bergen-op-zoom-hwfinishing

  • Schuren
  • Borstelen
  • Scarving*
  • Roken
  • Oliën (UV en oxidatief)
  • Lakken (UV)
  • Kleuren (UV, in diverse populaire kleuren)

En natuurlijk een combinatie van bovenstaande is mogelijk.

Scarving Xperience™ is een nieuwe techniek van INPA Parket Bergen op Zoom om onbehandelde planken een uniek karakter, (verouderd of handgeschraapt in een gecontroleerd proces) te geven.

Er zijn een aantal types Scarving Xperience™ beschikbaar. Elk type heeft zijn unieke exclusieve uitstraling. Natuurlijk kan dit gecombineerd worden met diverse kleuren en glanseffecten. Het is ook mogelijk uw eigen unieke type samen te stellen, door verschillende types Scarving Xperience™ te combineren. De mogelijkheden zijn legio.

parket-bergen-op-zoom-scarving-experience

INPA parket Bergen op Zoom heeft dus 100% zeker de vloer die in uw woning past.

Hout staat voor een warme, natuurlijke omgeving. U geniet toch ook van het uitzicht en gevoel van hout? Het is een natuurlijk onderdeel van ons dagelijks leven en een edele, hernieuwbare en uitgesproken duurzame, milieuvriendelijke bouwstof. Een natuurproduct dat charme en sfeer toevoegt aan uw thuis of uw bedrijf.

Hout kan natuurlijk ook strak, cool en zeer design gebruikt en geplaatst worden.
INPA parket Bergen op Zoom bekijkt graag samen met u de mogelijkheden met parket en houten vloeren. Wij hebben met zekerheid de stijl, kleur en het uitzicht die passen bij u en bij uw interieur. Tegelijk bent u zeker van de allerhoogste kwaliteit en een superieure afwerking.

parket-bergen-op-zoom-voorbeeld-interieur