Parketvloer met uniek karakter

//Parketvloer met uniek karakter

Parketvloer met uniek karakter

Scarving Xperience is een nieuwe techniek om u een parketvloer met uniek karakter te bezorgen.

Deze techniek werd in Nederland geïntroduceerd door H&W Finishing, het eigen afwerkingsbedrijf van INPA in Tilburg.

Er zijn een aantal types Scarving Xperience voor elke parketvloer beschikbaar. Bovendien heeft elke soort zijn unieke exclusieve uitstraling. Daarbij kan u dit effect ook nog eens combineren worden met diverse kleuren en glanseffecten. Het is zelfs mogelijk uw eigen unieke type samen te stellen, door verschillende type Scarving Xperience samen te brengen. De mogelijkheden zijn legio.

parketvloer-met-uniek-karakter-scarving

U ziet het hierboven meteen in de selectie aan mogelijkheden. Er is echt voor elk wat wils.

Ook dankzij oliën en lakken een parketvloer met uniek karakter

In diezelfde eigen finishing fabriek zorgt INPA ook op andere manieren dan hierboven voor een parketvloer precies zoals u die wil hebben. Zo kan INPA voor u het hout oliën, lakken, borstelen en schuren.

parketvloer-kwaliteit-testenVanzelfsprekend staat de kwaliteit van de afgewerkte producten bij INPA erg hoog in het vaandel. Alle kwaliteitscontroles gebeuren streng en consequent. De parketvloeren worden er gecontroleerd op krasvastheid, slijtvastheid, hechting en de vloeistoffenbestendigheid van het afgewerkte product.

Nu u weet dat INPA u werkelijk de optie biedt een parketvloer met uniek karakter in uw woning te laten leggen, waar wacht u nog op om de showroom in Bergen op Zoom te komen bezoeken?

 

 

 

 

By | 2018-01-03T10:12:32+00:00 11:04 am|Blog|0 Comments

Leave A Comment